Čo:
Navigácia Antik Bazár Sk - Poľovníctvo - Ručne robená dýka (nožiar)
Štýlove Bývanie

Ručne robená dýka (nožiar)

rucne_robena_dyka_noziar_opdic.jpg
rucne_robena_dyka_noziar_mu02n.jpg rucne_robena_dyka_noziar_mu02n.jpg rucne_robena_dyka_noziar_fmlmz.jpg rucne_robena_dyka_noziar_fmlmz.jpg rucne_robena_dyka_noziar_czeyh.jpg rucne_robena_dyka_noziar_czeyh.jpg
(klikni na obrázok pre zväčšenie)
POČET ZOBRAZENÍ: 2450
Cena
56,00 €

Predám túto ručne robenú dýku.Poctivá(pekná a kvalitná)práca nožiara.Žiadna sériová výroba!Nožiarska oceľ 440C,tvrdosť-58HRC.Ocel 440C:je vzduchom kaliteľná nerezová oceľ s vysokým obsahom uhlíka.Je schopná dosiahnut po správnom tepelnom spracovaní najvyššiu pevnosť,tvrdosť a odolnosť zo všetkých zliatinových nerezových ocelí! Celková dĺžka-192 mm,Dĺžka čepele-88 mm,Dĺžka rúčky-96 mm,Hrúbka čepele-2.5 mm , Váha-158g.Rúčka pravý jelení paroh,kožené púzdro (zdobené),podšité filcom. Dýka je nová,mal som ju len vo vytríne.V skutočnosti je oveľa krajšia ako na fotkách(čepeľ a časť rúčky je vysoko leštená a preto sú slabšie fotky)Dôvod predaja-ruším zbierku.Cena je PEVNÁ!Cena poštovného podľa ceníka SP,alebo osobný odber Nitra.LEN VÁŽNY ZÁUJEM!

Vlastnosti
Typ: Predaj
Rubrika: Poľovníctvo
Lokalita: Nitriansky kraj
Dátum pridania: 15.11.2013 13:36
kompas-cer
Inzerent
contact
Kontaktná osoba: Danny
Tel/Mobil: 0905452739

Odpovedať na inzerát

Váš email:*
Vaša odpoveď:*
Opíšte kód z obrázku:*
security code
POZNÁMKA: údaje označené * sú povinné

NEWSTELLER

Odoberajte novo vložené inzeráty z kategórie ŠPORTOVÉ POTREBY
Inzertný portál v.2011, copyright ©2011 AntikBazar.sk, Všetky práva vyhradené.
Prevádzkovateľ nezodpovedá za obsah inzercie ani diskusie, taktiež nezodpovedá za porušovanie práv duševného vlastníctva ani iných práv používateľmi. Každý používateľ preberá zodpovednosť za svoju inzerciu sám a dobrovoľne a súhlasí s tým, že nebude používať služby na serveri na účely, ktoré sú v rozpore so všeobecne záväznými právnymi predpismi Slovenskej republiky.
SEO FRENDLY Valid XHTML 1.0 Strict
TATO STRÁNKA JE XHTML 1.0 STRICT VALIDNÁ